Η εταιρεία μας απαρτίζεται από 45 εργαζόμενους οι οποίοι στελεχώνουν τα τμήματα της διοίκησης, πώλησης, μεταφοράς και αποθήκευσης προϊόντων, καθώς και το τμήμα επεξεργασίας και παραγωγής της Αλόης μας.

Επίσης, η εταιρεία μας απασχολεί πτυχιούχους γεωπόνους, τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς, επιστημονικά καταρτισμένους και εξειδικευμένους, ώστε όλη η διαδικασία, από την φύτευση των φυτών μέχρι και την εμφιάλωση του τελικού προϊόντος, να πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη τους, για να διασφαλίζεται η άριστη ποιότητα και η διατήρηση όλων των ιχνοστοιχείων, μετάλλων αλλά και βιταμινών που προσφέρει η Αλόη μας.

Με αυτό τον τρόπο παράγουμε και διανέμουμε τα προϊόντα μας στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, με σκοπό να απολαμβάνουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα οφέλη τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, διατηρώντας επί σειρά ετών εποικοδομητικές συνεργασίες με ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας, στηρίζουμε την οικονομική της ανάπτυξη, προσφέροντας στον τόπο μας και εν συνεχεία σε όλη την Ελλάδα.