Η ΣΤΕΒΙΑ

Η στέβια που χρησιμοποιείται στους χυμούς μας, λόγω των γλυκαντικών ιδιοτήτων της, προέρχεται αποκλειστικά από Έλληνες παραγωγούς βιολογικών καλλιεργειών. Είναι πλούσια σε βιταμίνες A και C, ψευδάργυρο, μαγνήσιο, ασβέστιο, κάλιο, φώσφορο και σίδηρο.

Μπορεί άφοβα να χρησιμοποιηθεί από ανθρώπους που πάσχουν από διαβήτη, στον έλεγχο και την διατήρηση του σωματικού βάρους, καθώς και από όλους όσοι δεν επιθυμούν ή δεν επιτρέπεται η ζάχαρη στη διατροφή τους.

Υπεύθυνοι για αυτό είναι οι γλυκοζίτες στεβιόλης, οι οποίοι της προσδίδουν την γλυκιά γεύση και μεταβολίζονται πλήρως από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Επίσης, η στέβια λειτουργεί ως τονωτικό, αυξάνοντας τα επίπεδα ενέργειας, ενώ, λόγω της διουρητικής δράσης της, βοηθά σημαντικά στη μείωση της κατακράτησης υγρών. Έτσι, εντάσσοντας τη στέβια στους χυμούς μας, απολαμβάνουμε τις γεύσεις τους άφοβα, αποφεύγοντας τις περιττές θερμίδες και τα μειονεκτήματα της ζάχαρης.

Όλα τα υλικά που προστίθενται στους χυμούς μας είναι από πιστοποιημένους προμηθευτές και πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας τροφίμων, από την παραγωγή τους μέχρι και τη μεταφορά τους στις εγκαταστάσεις μας.

Έτσι διασφαλίζουμε πως οτιδήποτε προστίθεται στον χυμό μας είναι ελεγμένο και ασφαλές, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων μας.