Το υπερσύγχρονο εργοστάσιό μας εδρεύει στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.000 τ.μ. αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα 2.500 τ.μ. προαύλιο χώρο, με άνετη πρόσβαση για φόρτωση-εκφόρτωση.

Το εργοστάσιό μας έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό αλλά και επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη (τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς). Υπό την επίβλεψή τους, με συνεχείς αναλύσεις, μικροβιολογικούς ελέγχους και σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά εργαστήρια Κρήτης, διασφαλίζουμε καθημερινά την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την διατήρηση όλων των ιχνοστοιχείων, μετάλλων αλλά και βιταμινών που προσφέρει η Αλόη μας.

Λειτουργούμε υπό το αναγνωρισμένο από τον οργανισμό Global Food Safety Initiative (GFSI), πρότυπο FSSC 22000 το οποίο αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση και ασφάλεια των τροφίμων. Έτσι εξασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.

ALOE VERA HELLAS Facilities
ALOE VERA HELLAS Facilities
ALOE VERA HELLAS Facilities