2012

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2012, μέσα από το όραμα της οικογένειας Μιχαήλου να εντάξει στην αγορά της Ελλάδας ένα πανάρχαιο θαυματουργό φυτό, την Αλόη. Μετά από ενδελεχή ερεύνα επέλεξαν την ποικιλία BARBADENSIS MILLER, η όποια είναι αυτή με τα περισσότερα ενεργά συστατικά (πάνω από 200), βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα ωφέλιμα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Η καλύτερη πηγή για τα συγκεκριμένα φυτά δεν ήταν άλλη από την λεγόμενη «πρωτεύουσα της αλόης», το Τέξας (Αμερική), όπου ευδοκιμούν και καλλιεργούνται από ανθρώπους με μακρόχρονη πείρα και εμπειρία. Παράλληλα με την εισαγωγή των φυτών, η οικογένεια αναζήτησε συνεργάτες - καλλιεργητές με αντίστοιχο όραμα, για να παραλάβουν, να φροντίσουν και να αναπτύξουν την Αλόη μας, αποκλειστικά με βιολογικά μέσα.

Με τη βοήθεια των επιστημονικά καταρτισμένων και εξειδικευμένων γεωπόνων της εταιρείας μας και τη συλλογική προσπάθεια, φυτέψαμε και αναπτύξαμε τα φυτά της αλόης μας στο κρητικό χώμα και κλίμα, το οποίο βελτιστοποίησε την ποιότητά τους και τις ωφέλιμες ιδιότητές τους, πάντα με βιολογικά μέσα, χωρίς λιπάσματα, χημικά και ζιζανιοκτόνα.

2015

Το 2015 πλέον, μετά και την ενηλικίωση των φυτών (το φυτό χρειάζεται 4-5 χρόνια ώστε να αποκτήσει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες), ήρθε η ώρα της συγκομιδής. Παράλληλα άρχισε να υλοποιείται ο χώρος επεξεργασίας της Αλόης μας, ώστε να δημιουργηθεί ο πρώτος χυμός μέσα από τεράστια έρευνα και γρήγορα να γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό, αρχικά μέσω των φαρμακείων και έπειτα διαφόρων άλλων εμπορικών σημείων.

2017

Το 2017 δημιουργείται πλέον ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου Κρήτης, συνολικής έκτασης 5.500 τ.μ., εκ των οποίων τα 3.000 τ.μ. αφορούν κτιριακές εγκαταστάσεις και τα υπόλοιπα 2.500 τ.μ. προαύλιο χώρο, με άνετη πρόσβαση για φόρτωση-εκφόρτωση.

Το εργοστάσιό μας εξοπλίστηκε με υπερσύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αλλά και επιστημονικά καταρτισμένα στελέχη (τεχνολόγους τροφίμων και χημικούς).Υπό την επίβλεψή τους, με συνεχείς αναλύσεις, μικροβιολογικούς ελέγχους και σε συνεργασία με τα Βιοερευνητικά εργαστήρια Κρήτης, διασφαλίσαμε την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας και την διατήρηση όλων των ιχνοστοιχείων, μετάλλων αλλά και βιταμινών που προσφέρει η Αλόη μας.

Το εργοστάσιο μας λειτουργεί υπό το αναγνωρισμένο από τον οργανισμό Global Food Safety Initiative (GFSI), πρότυπο FSSC 22000, το οποίο αντιπροσωπεύει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στη διαχείριση και ασφάλεια των τροφίμων. Έτσι εξασφαλίζουμε την άψογη ποιότητα των προϊόντων μας, με σεβασμό στη φύση και τον άνθρωπο.

2018

Το 2018, η εταιρεία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και με εξαγωγές των προϊόντων της, τόσο σε ευρωπαϊκές χώρες, όσο και στην Αμερική. Αυξάνοντας σταδιακά το ποσοστό των εξαγωγικών δραστηριοτήτων μας ενισχύουμε την παρουσία και την εικόνα των Ελληνικών προϊόντων στην παγκόσμια αγορά και στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία και ανάπτυξη. Εν κατακλείδι, στην Aloe Vera Hellas εστιάζουμε, πέραν της επιχείρησής μας, και στην κρατική και κοινωνική ευημερία του τόπου μας.

2020

Το 2020, καταξιωμένοι πλέον στο χώρο, επεξεργαζόμαστε το μεγαλύτερο ποσοστό καλλιεργειών της Ελλάδας, για την εξυπηρέτηση της εγχώριας αγοράς και των εξαγωγών. Η παραγωγή μας αυξάνεται καθημερινά, εξυπηρετώντας και άλλες βιομηχανίες τροφίμων, συμπληρωμάτων διατροφής και καλλυντικών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.