ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Σας καλωσορίζουμε σε έναν νέο, πρωτοποριακό  κόσμο προϊόντων, εμπνευσμένο από την βασική ανάγκη όλων, το νερό, σε συνδυασμό με την κρητική, βιολογική γέλη αλόης στην οποία, σαν εταιρεία, έχουμε εντρυφήσει στο μέγιστο βαθμό.

Η ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΕΛΛΑΣ, με πολυετή εμπειρία στην καλλιέργεια αλόης αλλά και στην παραγωγή προϊόντων από κρητική, βιολογική Αλόη, πρωτοτυπεί  για ακόμα μια φορά στην ελληνική αγορά.

Με γνώμονα την καθημερινότητα, τις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες αλλά και τις ανάγκες των καταναλωτών, εμπλουτίζει την  γκάμα της με δυο σειρές καινοτόμων προϊόντων σε ποικιλία γεύσεων.

Με την ονομασία ALOE VERA MAX  ο σύγχρονος καταναλωτής μπορεί πλέον να απολαύσει, αυτό που εμείς ονομάσαμε, τα νερά του μέλλοντος.

Νερό με αλόη σε 8 διαφορετικές  γεύσεις, ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας. Ένα προϊόν που δροσίζει, τονώνει και απογειώνει την διάθεση με τις φανταστικές γεύσεις του.

Ανθρακούχο νερό με αλόη σε 8 διαφορετικές γεύσεις. Οι θετικές ιδιότητες του ανθρακούχου νερού προστίθενται  στο σύμπλεγμα των ευεργετικών στοιχείων της βιολογικής αλόης μας και με το εκλεπτυσμένο άρωμα που προσφέρει  η κάθε γεύση, το κάνουν να ξεχωρίζει.

Η νέα αγαπημένη συνήθεια, για όλη την οικογένεια και για την κάθε στιγμή έχει πλέον όνομα.

ALOE VERA MAX.

Φυσικά, όλα μας τα προϊόντα είναι σχεδιασμένα και παράγονται χωρίς σάκχαρα ή λιπαρά, με εκρηκτικές γεύσεις που καλύπτουν και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Απολαμβάνονται καλύτερα  παγωμένα.